ALLTID FÖRE

Hur du designar ditt liv för handlingsfrihet och motståndskraft
FÖRBÄTTRA DINA ODDS INNAN SKITEN TRÄFFAR FLÄKTEN

Den här boken finns inte ännu, men är en bra bit på väg. I ett unikt samarbete mellan REKYL och SEMPER MILES skrivs just nu manus till en bok som är vårt gemensamma bidrag till att skapa ett starkare samhälle.

Där varje person och hushåll steg för steg guidas i att bygga sin beredskap för att kunna leva livet som man vill ha det, oavsett yttre omständigheter.

“Dina bäst investerade pengar i år”

Boken guidar dig att sätta upp dina egna handlingsplaner, anpassade till din situation.
KLART JAG STÖTTAR!

Stark i vardag, Starkare i kris

Men boken tar dig också längre än en vanlig preppingbok. Det är inte bara packlistor, prylar och konservburkar. Vi har borrat djupare i delar som är kritiska för att kunna stå emot påfrestningar som kan slå mot både individer och samhället.

Du kommer att få läsa sånt som garanterat inte lärs ut i skolorna, till exempel hur du planerar en evakuering och hur du tränar för att tåla påfrestningar.

Till vår hjälp har vi intervjuat alltifrån överlevnadsinstruktörer till läkare och före detta legosoldater. De delar med sig av både konventionella som okonventionella erfarenheter som kommer öka din handlingsfrihet.

Hjälp oss att sätta ihop boken och skeppa den till dig redan i vinter. Vi kommer att lansera en Kickstarter-kampanj i höst för att kunna finansiera projektet.

Signa upp dig för att inte missa årets viktigaste bok.

SIGNA UPP!

BOKEN INNEHÅLLER

Allt du behöver för att kunna designa ditt liv för handlingsfrihet och motståndskraft.

✓  RÄTT MINDSET
✓  FÖRBERED FÖR DET SANNOLIKA
✓  FÖRVARING AV MAT OCH VATTEN
✓  VÄRME & TAK ÖVER HUVUDET
✓  HANDLINGSPLANER 
✓  ANALOG BEREDSKAP
✓  EKONOMISK BEREDSKAP
✓  TRÄNING
✓  EVAKUERING

Med rätt mindset ökar din handlingsfrihet

Det här är inte en överlevnadsbok. Men det här är boken du vill ha läst för att leva ett bra liv – även om det skulle skita sig. För du vill inte bara överleva, du vill faktiskt komma ut starkare och bättre på andra sidan.

För skiter sig gör det någon gång. Stort eller litet.

Allra helst vill du såklart att motgångar rinner av dig, som vatten på en gås. Har du rätt förberedelser behöver du inte ägna tid åt att oroa dig i onödan, du behöver heller aldrig ta några förhastade, och kostsamma, beslut.

Med rätt inställning är det du som håller i rodret och kan designa livet som du vill ha det.

Inte en bok för alla

Den här boken guidar dig steg för steg från krisberedskapens grunder hela vägen till avsnitten som ingen vågar tala om: ekonomisk beredskap, fysisk beredskap och vikten av ett mindset tar dig genom motgångar.

Du kommer också läsa om det som ingen vill ta i med tång: vad du ska tänka på om du behöver evakuera. 

Boken guidar dig att sätta upp dina egna handlingsplaner som du kan anpassa till din egen livssituation.

MEN, du måste göra jobbet för att lyckas. Frihet är inget för den late.

Det ska bli grymt spännande att sätta ihop den här boken, vill du få förtur till lanseringen så signar du upp dig här

SIGNA UPP DIG !

Följ med oss på resan när vi tar fram boken tillsammans. Temat på boken är mer aktuellt idag än när vi startade för ett år sedan. Till hösten kör vi igång en crowdfunding-kampanj för att finansiera produktionen och då behöver vi din draghjälp.
Vi har aldrig levt i en värld med så många möjligheter som nu. Samtidigt står vi inför en aldrig tidigare skådad komplexitet.

Semper Miles och REKYL bygger på samma värderingar och det här är vårt gemensamma bidrag till att skapa ett starkare samhälle, där varje person och varje hushåll guidas i att bygga sin beredskap för att stå stark i vardag, och i kris.

REKYL bygger ett starkare samhälle med kraften av företagande och har sedan 2016 sponsrat veteranstöds-organisationerna VRR och SVF med över 900.000 SEK. REKYL driver även RekylKaffe, Rekyl Atlet, Veteranöl och genomför årligen 24 timmars-tävlingen Para Endurance Race tillsammans med Fallskärmsjägarklubben i Karlsborg.

Semper Miles driver sedan 2015 nyhetsrapportering med inriktning mot försvar, säkerhet och beredskap. De gav 2016 ut boken Förberedd som handlar om personlig beredskap.

 

Rekyl

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway