beställ boken alltid före!

Årets viktigaste bok
TILL BUTIKEN!

Stark i vardag - starkare i kris

Det här är boken som förbeställdes i över 1000 exemplar på Kickstarter innan den ens var skriven. Boken som inspirerar dig att få ett övertag i vardagen – och vid en eventuell kris.

Innehållet fokuserar på scenarier som är sannolika och som de flesta kommer möter någon gång i livet
Boken ger dig konkreta verktyg för att bygga upp familjens beredskap inför en rad scenarier – från separation och sjukdom i familjen till att bli av med jobbet och konsekvenserna som följer med det. Det här handlar inte om att överleva jordens undergång eller en zombieapokalyps, sådana böcker finns redan. Här tar författarna avstamp i vardagliga situationer som snabbt kan få livet att slutta utför.

Att ligga steget före är ett medvetet val 
Boken spänner från varje människas möjligheter att må bra i vardagslivet till förmågan att hantera och bäst klara sig när något oförutsett inträffar, i stort och smått. Du kommer att få läsa sådant som garanterat inte lärs ut i skolorna, till exempel vikten av ett socialt nätverk, ekonomisk beredskap och hur du planerar en evakuering.

DESIGNA DITT LIV FÖR HANDLINGSFRIHET OCH MOTSTÅNDSKRAFT

Förbättra dina odds

Det här är inte en överlevnadsbok. Men det här är boken du vill ha läst för att leva ett bra liv – även om det skulle skita sig. För du vill inte bara överleva, du vill faktiskt komma ut starkare och bättre på andra sidan. För skiter sig gör det någon gång. Stort eller litet.

Boken guidar dig att sätta upp dina egna handlingsplaner, anpassade till din situation.

Men boken tar dig också längre än en vanlig preppingbok. Det är inte bara packlistor, prylar och konservburkar. Vi har borrat djupare i delar som är kritiska för att kunna stå emot påfrestningar som kan slå mot både individer och samhället.

Du kommer att få läsa sånt som garanterat inte lärs ut i skolorna, till exempel hur du planerar en evakuering och hur du tränar för att tåla påfrestningar.

”Det är slående hur vårt Mindset, vår inställning till vardagen, också påverkar hur vi möter en eventuell kris. Kan vi ligga steget före så får vi ut mer av livet”, säger Jon Svärdhagen, en av författarna.

Till vår hjälp har vi intervjuat alltifrån överlevnadsinstruktörer till läkare och före detta legosoldater. De delar med sig av både konventionella som okonventionella erfarenheter som kommer öka din handlingsfrihet. MEN, du måste göra jobbet för att lyckas. Frihet är inget för den late.

"Om jag bara får välja en bok att ha i bokhyllan så är det denna"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oavsett om du inte har några förkunskaper eller är en prepper så kommer du ha nytta av den här boken.  Boken täcker in alla relevanta områden som fysik, ekonomi, sjukvård, evakuering, checklistor och mycket mer. Den här boken ger dig ett försprång i både kris och vardag. I en digital värld så är det guld värt att lära sig mer om analog beredskap till exempel. För mig som anställd i Försvarsmakten så är detta ett fantastiskt komplement till den kunskapen jag har genom jobbet och jag har lärt mig en hel del nya saker. Det går alltid att vara mer förberedd inför både vardag och kris, så ta chansen!

/Charlotta

"För en 40-årig tvåbarnsfar med ett hektiskt jobb träffade den här boken även mig på ett personligt plan"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag har de senaste 5 åren samlat på mig en del bra-att-ha grejer och funderat kring min beredskap men saknat en tydlig plan för allt. Med hjälp av boken kommer jag nu att kunna forma en tydlligare handlingsplan.
Jag uppskattar bokens helhets-approach; att det inte bara krig och naturkatastrofer som kan ställa till det. Och att boken tar upp potentiella risker och händelser utan “undergångs-tänk”. Det handlar ju trots allt om kunna leva drägligt under tuffare förhållanden.
För en 40-årig tvåbarnsfar med ett hektiskt jobb träffade den här boken även mig på ett personligt plan. Kapitlet om mindset och Peter Normans berättelse fick mig att tänka på Friedrich Nietzsches citat: “One who has a ‘why’ to live for can endure almost any ‘how’”.
Men det kanske bästa med den här boken är att den faktiskt blev skriven. Värdet i att designa sitt liv för handlingsfrihet och motståndskraft är stort för såväl individen som för samhället, och jag tror att många skulle må bra av att läsa den.

/Christian

Publicitet

ÅRETS VIKTIGASTE BOK

Allt börjar med ditt mindset. Antingen är det du som tar kontrollen över din framtid, eller så är det någon annan som gör det.

Så snart du regelmässigt formar dina egna tankebanor så kommer du att påverka vad som händer i ditt liv. Det är ytterst du som gör alla val – 10% är vad som händer oss och 90% är hur vi reagerar på det.

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway