STARK I VARDAG - STARKARE I KRIS

Det här är boken vi själva skulle vilja ha i våra bokhyllor.  I ett unikt samarbete mellan REKYL och SEMPER MILES har vi skrivit manus till en bok som är vårt gemensamma bidrag till att skapa ett starkare samhälle. Där varje person och hushåll steg för steg guidas i att bygga sin beredskap för att kunna leva livet som man vill ha det, oavsett yttre omständigheter.

Ja! Jag är intresserad!

DESIGNA DITT LIV FÖR HANDLINGSFRIHET OCH MOTSTÅNDSKRAFT

FÖRBÄTTRA DINA ODDS INNAN SKITEN TRÄFFAR FLÄKTEN

Det här är inte en överlevnadsbok. Men det här är boken du vill ha läst för att leva ett bra liv – även om det skulle skita sig. För du vill inte bara överleva, du vill faktiskt komma ut starkare och bättre på andra sidan. För skiter sig gör det någon gång. Stort eller litet.

Boken guidar dig att sätta upp dina egna handlingsplaner, anpassade till din situation.

Men boken tar dig också längre än en vanlig preppingbok. Det är inte bara packlistor, prylar och konservburkar. Vi har borrat djupare i delar som är kritiska för att kunna stå emot påfrestningar som kan slå mot både individer och samhället.

Du kommer att få läsa sånt som garanterat inte lärs ut i skolorna, till exempel hur du planerar en evakuering och hur du tränar för att tåla påfrestningar.

Till vår hjälp har vi intervjuat alltifrån överlevnadsinstruktörer till läkare och före detta legosoldater. De delar med sig av både konventionella som okonventionella erfarenheter som kommer öka din handlingsfrihet. MEN, du måste göra jobbet för att lyckas. Frihet är inget för den late.

MINDSET

Allt börjar med ditt mindset. Antingen är det du som tar kontrollen över din framtid, eller så är det någon annan som gör det.

Så snart du regelmässigt formar dina egna tankebanor så kommer du att påverka vad som händer i ditt liv. Det är ytterst du som gör alla val – 10% är vad som händer oss och 90% är hur vi reagerar på det.

Vi hör av oss till dig när boken finns i butiken!

Rekyl

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway