BOKEN ALLTID FÖRE

HUR DU DESIGNAR DITT LIV FÖR HANDLINGSFRIHET OCH MOTSTÅNDSKRAFT
LÄS MER OM VÅR KICKSTARTERKAMPANJ!

STARK I VARDAG - STARKARE I KRIS

Det här är boken vi själva skulle vilja ha i våra bokhyllor.  I ett unikt samarbete mellan REKYL och SEMPER MILES har vi skrivit manus till en bok som är vårt gemensamma bidrag till att skapa ett starkare samhälle. Där varje person och hushåll steg för steg guidas i att bygga sin beredskap för att kunna leva livet som man vill ha det, oavsett yttre omständigheter.

Vi skeppar den i vår! Läs mer på Kickstarter.com

Lanseringen av insamlingsprojektet på Kickstarter gick bättre än vad vi vågade drömma om. Boken är med andra ord finansierad av kunder som tror på vårt projekt. Nu handlar det mer om att sprida ordet och kunna nå de mål (stretch goals) vi satt för boken för att kunna göra den ännu bättre.  Vi har även limiterade tischor som du kan få om du backar vårt projekt. Kvista över till Kickstarterkampanjen, se filmen, läs mer om boken och hjälp oss att bidra till ett starkare samhälle!

 

Rekyl

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway