• Inga produkter i varukorgen.

Dagens Industri fångar upp REKYLs stöd till Ukraina

Att bidra till ett starkare samhälle innebär också att stötta Ukraina. Åtminstone resonerar vi så på REKYL. Därför är det extra kul att vår affärsmodell uppmärksammas av Dagens Industri Kan vi inspirera något företag att göra likadant så är mycket vunnet. Landet behöver inte bara militärt stöd och bistånd för att upprätthålla statsapparaten, utan även att kapital som strömmar in för att bygga upp en hållbar ekonomi inifrån.

Genom att vi lägger produktion i Ukraina så bidrar vi arbetstillfällen och kanske viktigast av allt, den moraliska boost de behöver för att fortsätta försvara landet. Och det här är något vi får ett kvitto på hela tiden, att omvärlden ser dom även när det är som mörkast. Vi har donerat tusentals t-shirts till framförallt sjukhus, så att soldaterna åtminstone kan få ett helt och rent plagg efter att uniformen klippts upp när de tagits in för skador vid fronten. Men bara vetskapen om att västvärlden finns här och kommer att stötta landet till segern.

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway