• Inga produkter i varukorgen.

KAFFE FÖR HEM OCH SKOG

Klicka hem mörkrostat kok- och bryggkaffe från Rekyl. Vi stöttar veteraner.
REKYLKAFFE I SHOPEN

Svart och rivigt brygg- och kokkaffe från Rekyl.

Mörkrostat kaffe Flytande käftsmäll som gjuter liv i kroppen utan att be om ursäkt. Hjältar behöver inga mantlar eller lustiga kläder, de dricker svart kaffe istället. REKYLKAFFE finns som kok- och bryggmalet.
REKYLKAFFE I SHOPEN

KAFFETÅREN - Var en hjälte, gå upp tidigt på morgonen, drick ditt kaffe svart. Prenumerera på våra kaffenyheter, kliv in i rekylvärlden och upptäck livet bortom caffe latte.

kaffe och social impact

REKYL är kort och gott ett Social Impact bolag där vi har ett större mål än att bara tjäna pengar. Vi har ett brett anslag, det huvudsakliga syftet är att generera pengar till Veteranorganisationer. Vi gör det genom att utveckla, tillverka och sälja produkter som i sig, direkt eller indirekt bär vårt huvudsakliga motto. GE FAN ALDRIG UPP. Det är ett motto alla kan ta till sig. Oavsett var man står i samhället, oavsett trossamfund eller politisk hemvist. Vi agerar på marknadens villkor och det finns inga ekonomiska stöd som gör att vi kan driva verksamheten utan vi är helt finansierade av våra kunder. Vi arbetar assymetriskt och tar fram de produkter som vi själva tror på och använder – det finns med andra ord ingen röd tråd i vårt sortiment, därför så finns vi på Systembolaget med vår egen öl, Rekylkaffe i vår shop, T-shirtar, patchar och posters – vad som kommer i framtiden vet vi inte idag.

rekylkaffe på instagram

This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway