Ett halvår med AKU Selvatica

Nu har vi sprungit runt i ett par kängor under så pass lång tid att det är dags för ett snabbt utlåtande. Kängorna är AKU’s Selvatica Tactical Mid GTX, halvhöga, stabila men ändå med känslan av att gå runt i ett par sneakers. Vibram-sulan visade sig funka riktigt bra vintertid på snö och bättre än många andra kängor på isigt underlag. 

Gore-Tex-membranet gör jobbet och håller fötterna torra från utsidan, men de kan också upplevas täta och varma. Innersulan i OrthoLite är nog den del av kängan som får dom att kännas som ett par lätta sneakers, och det går alldeles utmärkt att lasta på lite tyngd i ryggsäcken och fortfarande ha bra komfort. 

Hur funkar de att springa i då? Tack för att du frågar, jo de funkar galant. nu har vi inte avverkat några längre sträckor

Nu har vi de svarta, de finns även i färgerna coyote och grönt, och gröna ser vi ju fram emot.

Finns på coldskills.se

Distributör i Sverige är Equipnor 

 

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway