REKYLPODDEN MED RICKARD ÅNELL

Rikard började som sjukvårdare på Fallskärmsjägarna och är idag forskare på KTH, läkare och medicinskt ansvarig på SAAB. Däremellan har han tagit operatörer till SIG, SSG, SOG och stridspiloter. Han var även med att ta in stridssjukvårds-upplägget TCCC till Sverige och är nu aktuell i Elitstyrkans hemligheter. RekylPodden med Jon Svärdhagen träffar Rickard Ånell och snackar sjukvård och träning i ett riktgt spännande avsnitt.

Under maj/juni 2023 kör vi funktionell träning utomhus i stockholmsområdet som alla kan vara med på, skjut iväg ett mejl till hq (@) rekyl.org om du vill hänga med. 

Det ser dessutom ut som att vi nu kan köra igång en kurs i att stoppa blödning med riktigt erfarna instruktörer, kursen är på 4 timmar – är du intresserad så mejla oss på hq (@) rekyl.org 

 

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway