UPPDRAGSSÄCKEN 2.0

REKYL I SAMARBETE MED SNIGEL

NU KAN DU FÖRBESTÄLLA UPPDRAGSSÄCKEN

VI RÄKNAR MED ATT KUNNA LEVERERA UNDER HÖSTEN 2021
FÖRBESTÄLL UPPDRAGSSÄCKEN I SHOPEN

DEN LEGENDARISKA UPPDRAGSSÄCKEN SOM FUNNITS PÅ SVENSKA JÄGARFÖRBAND ÅTERUPPLIVAS. REKYL TAR FRAM SÄCKEN I NÄRA SAMARBETE MED SNIGEL.

Se filmen med prototyp 2 – Nu är vi nära produktion!
För att ta fram en moderniserad version av uppdragssäcken har vi har använt kraften av våra följare i sociala medier som kommit med värdefulla idéer till ändringar.  Våra egna kriterier är att säcken ska vara enkel, lätt och fylla de basala funktioner som behövs både under barmarks- och vinterförhållanden. Ett annat tänkt användningsområde är att uppdragssäcken ska kunna vara en del av ett större ryggsäckssystem där vår uppdragssäck även fyller en funktion som packpåse och dagsturssäck.

 

;

REKYLS UPPDRAGSSÄCK

REKYL x SNIGEL

Idén har funnits i många år på REKYL att vi någon gång ska göra en uppdaterad version av uppdragssäcken, vi vet att den även heter stridssäck 90 och kallades för jägarsäcken, stresan osv. Kärt barn har många namn. I vilket fall som helst så är den kompromisslös i sin enkelhet och i sitt utförande. Samtidigt genialisk. Vi frågade SNIGEL om hjälp med produktionen. Vi har kommit en bit. Tack vare SNIGELs djupa erfarenhet har vi kommit långt, väldigt snabbt. De är ett bra stöd i vårt arbete och de vet vad de gör.

NORDISK MINIMALISM OCH ARV FRÅN SVENSKA JÄGARFÖRBAND

Du kommer använda alla funktioner som finns i säcken. Funktionstraditionen kommer från näverkontar.
FÖRBESTÄLL REKYL X SNIGELS UPPDRAGSSÄCK

SNIGEL - REKYL

SNIGEL är den perfekta stridsparskamraten i det här projektet. De kan produktion och har koll på kvalitet. Vi bidrar med grundidén om vad en uppdragssäck ska vara och dess funktionalitet. Ryggsäcken tillverkas exklusivt för REKYL och i en begränsad upplaga. Tack till SNIGEL som tror på vår idé.

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway