• Inga produkter i varukorgen.

Vi är NATO - En ny epok startar

Den största svenska säkerhetspolitiska händelsen i vår livstid är ett faktum nu när vi kliver in i försvarsalliansen NATO. 

Det här innebär att hela landet är en del av NATO, inte bara Försvarsmakten, och vi kommer solidariskt ansvara för vår gemensamma säkerhet tillsammans med hela alliansen.

Den största säkerheten stavas Artikel 5, som innebär att ett anfall på en NATO-nation är ett anfall på alla nationer i alliansen. Igen kommer att stå ensam. Det här kommer såklart med förpliktelser från vårt håll, vi kan behöva stötta upp andra länder och kommer med stor sannolikhet att deployera enreducerad bataljon i Lettland under kanadensisk ledning. Vilket kommer bli ett nytt kapitel för våra utlandsveteraner. 

Den här helgen kommer det att firas rejält, men det kommer också att packas tröjor och paket.

Nytillskottet i samlingen NATO-tröjor är ingen mindre än Artikel 5 – Matchtröjan. Med det passande lagnumret 32. Finns i både bomull och FYS. 

Rekyl
You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway